Ingrediente: o sfecla rosie potrivita 1 morcov 2 linguri ulei de masline/de in zeama de la 1/2 lamaie 3 lingurite seminte un praf de chimen optional - cativa...
Ingrediente: 50 g frunze de rucola 1 pară pergamută 1 sfeclă roșie mică 100 g brânză de vaci sau feta 2 linguri măsline kalamata 1 lingură ulei de măsline zeamă...
Ingrediente: 2 sfecla rosie, taiate în felii groase 4mm 2 portocale 1 lg de frunze de patrunjel, tocat 3 linguri suc de portocale 1 lingurita miere 20 ml ulei...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 1 sfecla rosie coapta sau facuta la abur taiata in felii si apoi in forme de inimioare 1 salata verde rupta bucati cu mina 1 mina de miezi de nuca...
Ingrediente: 1 sfecla rosie coapta sau din borcan 4-5 rosii cherry 1 morcov ras patrunjel 1 lg ulei de masline 1 l-ta miere 1 lg zeama de lamaie 1 lg mustar...
Ingrediente: peste afumat cartofi fierti sfecla rosie ,fiarta sau coapta o radacina de hrean ceapa rosie sare si piper ulei de masline zeama de lamaie sau otet
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: o sfecla rosie fiarta 5 cartofi fierti 1 morcov fiert o mana de mazare din conserva sau congelata si fiarta 1 castravete si un gogosar in otet 2...