Ingrediente: 2 oua fierte, un praf de zahar (optional), salata verde mare sau o rosie, maioneza, 50 g sunca, zeama de lamaie, sare, piper, 5 masline, cascaval...
Ingrediente: 500-600 g piept de pui o bagheta 4 rosii o salata verde 200 g cascaval 3 bucatele usturoi sucul de la o lamaie sucul de la o portocala o lingurita...
Ingrediente: Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat foiletat care se prepara in varianta traditionala...
Ingrediente: 1 kg mazare proaspata sau congelata 2 banane 2-3 mere 200 g nuci sau alune caju 2 morcovi fierti si taiati marunti 2 linguri de otet balsamic 2...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 500 g cartofi noi mici, 500 g fasole verde, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 2 linguri ulei de masline, zeama de la 1/2 de lamaie, un praf de zahar, un...
Ingrediente: 1/2 piept de pui 4~5 linguri de fulgi de cocos 1 lingurita cury 1/2 lingurita sare pentru pieptul de pui 500 gr. cartofi 2 castraveti acri 4~5 oua...
Ingrediente: 70 g dovleac (curatat de seminte si de coaja) 1 morcov(curatat de coaja) 30 g boabe de fasole verde fierte(eda mame) 1 lingura cu ulei de masline...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!