Salata de ridichi cu chefir
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
-
Salata panzanella - salata italiana
-
Salata de linte si cartofi dulci
-
Salată de cușcuș pentru un aperitiv simplu, sănătos și colorat!
Preparare
- Iata-le, ridichile care se-ncapataneaza sa iasa, zi de zi, spre marea noastra incantare. L-a prins si pe tati meu drag in toata povestea asta, caci el le-a ingrijit.
- Si tot el, harnicutul, le-a si strans. Si-acum sa preparam salata. Ridichile se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele subtiri.
- Se pune, apoi, in acelasi vas cu ridichile si se sareaza totul. Chefirul se amesteca cu piperul macinat, zeama de lamaie, mustarul si zaharul. Sosul de chefir se toarna apoi peste ridichile si ceapa, scurse de zeama. Se aranjeaza salata in boluri.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
P
petrea_s2021,
10/05/2021
Am înțeles ce se face cu tati hărnicuțu' dar cu roșiile ce se face?
S
sandu veronica,
08/01/2021
Combinația de chefuri,muștar,ceapă,condimente,zahar, etc.este bună pentru cei ce vor sa slăbească urgent să aibă la îndemână un wc neocupat
S
stefcecilia,
13/10/2010
Foarte apetisanta! ceva in genul acesta am "creat" si eu, doar ca sosul era alcatuit din minunatul iaurt Cedra (din lapte de oaie si bivolita), frecat fin cu ulei de masline, si presarat cu condimente Provence (sau amestec special pentru salate), cu variantele: curry, piper alb sau/si coriandru... se poate scapa si nitel usturoi (verde, eventual, primavara)... yammie. un blog delicios! Stefania-Cecilia, Bucuresti

