Ingrediente: 170 g orez 15 g ceapă 180 g creveți (curățați) 20 ml vin alb sec Sucul de la o jumătate de lămâie (nu foarte mare) Coajă de lămâie BIO - după gust...
Ingrediente: 160 gr de orez 50 g ceapă 30 gr parmezan ras 300 gr de dovleac 20 gr de unt 30 ml vin alb Sare Piper Pentru supa de legume: 1L de apă legume la...
Ingrediente: 500 g file de peste taiat fasii 1 lingura de faina 2 linguri malai ½ lingurita boia de ardei dulce 2 linguri zeama de lamaie ½ lingurita coaja de...
Ingrediente: 1ceapa mica 1 catel de usturoi 100 ml vin alb sec 70-100 g de broccoli 1 lingura de fulgi de morcov 5-6 linguri de ulei de masline 200 g orez...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: Ingrediente necesare pentru risotto : 250 grame orez pentru risotto ( arborio am pus eu ), 2 linguri ulei de masline extravirgin ( Puget am...
Ingrediente: 1/2 ardei rosu gras 2 fire ceapa verde 2 fire usturoi verde 1 morcov mic 100 gr mazare 2 linguri ulei de masline sare, piper 220 gr orez 660 ml...