Petitchef

RISOTTO CU LEGUME SI PESTE

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un bol punem bucatile de peste , turnam zeama de lamaie, saram , piperam si presaram coaja rasa de lamaie. Dam la rece 30. min.
  • Amestecam faina , malaiul si boiaua de ardei si dam bucatile de peste prin acest amestec. Incingem ulei intr-o tigaie si prajim la foc iute. Scoatem pe servetele absorbante, pentru a elimina surplusul de ulei. Pastram la cald.
  • Intr-o cratita punem 2 linguri de ulei si calin ceapa, pana devine translucida (2-3 min), adugam apoi orezul spalat si-l amestecam cu ceapa..mai lasam pe fac cateva minute. Punem apoi cate un polonic de supa, lasam sa fie bine absorbita zeama de orez , si apoi il punem pe urmatorul..asa procedam pana terminam tot lichidul.
  • La jumatatea timpului de fierbere 10-15min, adaugam legumele si vinul. Dam deoparte si acoperim pentru 5 min.
  • Se serveste in boluri mai adanci. Punem orezul, facem o adancitura si punem in ea, bucatele de peste prajit.


Poze

RISOTTO CU LEGUME SI PESTE
RISOTTO CU LEGUME SI PESTE - poza 2
RISOTTO CU LEGUME SI PESTE - poza 3
RISOTTO CU LEGUME SI PESTE - poza 4
RISOTTO CU LEGUME SI PESTE - poza 5
RISOTTO CU LEGUME SI PESTE - poza 6
RISOTTO CU LEGUME SI PESTE - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

26/01/2019

Si il cheama risotto doar ca pui cate o lingura de supa pe rand?

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
2 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Risotto cu sparanghel verde și parmezan
Risotto cu sparanghel verde și parmezan
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto de coquillettes
Risotto de coquillettes
4 porții
30 min
Foarte ușor
2.5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează