Risotto cu legume

Risotto cu legume
Felul principal
Foarte ușor
1 oră
554 Kcal

Ingrediente

3
Cost estimat: 2.69 (0.9€/porție)

Preparare

Preparare25 min
Gătire35 min
  • Ceapa se curata si se toaca marunt. Dovlecelul si ardeii se taie fasiute. Morcovul se curata si se taie cubulete.
  • Se pune uleiul la incins, se caleste ceapa, apoi adaugam morcovul.
  • Dupa cateva minute (~ 3), adaugam si dovlecelul si ardeii.
  • CAnd se inmoaie legumele, adaugam orezul si lasam la calit cateva minute.
  • Apoi adaugam apa. Lasam sa fiarba acoperit, la foc mic.
  • Cand apa s-a evaporat, condimentam cu sare si piper.
  • Stingem focul si adaugam patrunjelul tocat marunt.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 554Kcal
  • Carbo: 82.8g
  • Grăsimi: 19.6g
  • Grăsimi sat.: 2.8g
  • Proteine: 9.7g
  • Fibre: 5g
  • Zahăr: 5.3g
  • ProPoints: 15
  • SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (286g)
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

iudita

Nu este risotto...

abuz

Tytyromania

A urcat pilaful cu legume la rang de risotto.... Are dreptate doamna constanta

abuz

Ildi

Mie imi place ideea. Consider ca important este gustul,nu cum numim mancarea. Nu trebuie sa fim rautaciosi. Tocmai pentru ca nu suntem la concursuri.

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Baaaaai!!!! Asta nu-i decat un prapadit de pilaf cu legume, cum poti sa-i spui RISOTTO???? Un risotto trebuie sa fie cremos, la risotto se foloseste vin, supa si parmesan. Daca te-ai duce cu prapadita asta de reteta de pilaf la un concurs culinar si i-ai spune pompos "risotto", pai juriul ala ti l-ar pune fix in crestetul capului! Cauta reteta de "risotto cu legume" a lui Radu Popovici ca poate te mai luminezi si tu putin!

abuz