Risotto cu legume
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Legumele spalate, curatate se taie dupa preferinta.
Eu am taiat cubulete, ceapa si usturoiul verde l-am taiat mai marunt (tot cu verdeata). - Intr-o tigaie se toarna uleiul de masline si se pune ceapa si usturoiul si se lasa 1 minut pana ce se inmoaie.
Apoi adaugam morcovul, ardeiul si mazarea.
Se scutura de 2-3 ori tigaia, apoi adaugam orezul spalat .
Se condimenteaza cu sare si piper si turnam supa.
Se lasa la fiert pana ce scade. - Se serveste cald, dar este foarte buna si rece. Deasupra am presarat ceapa verde tocata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

constanta_s2014
Ai numit un amarat de pilaf cu legume "risotto"! Cauta draga reteta adevarata de risotto si ai sa vezi ca pilaful tau nu are nici in clin nici in maneca cu aristocratul "risotto"! Risotto se face cu un orez special care ramane cremos, se face cu vin si parmiggiano(parmezan pe romaneste)!
anonymous
Poate este fff gustoasa reteta dar din pacate aceste nu este un risotto, poate pilaf cu legume.
anonymous
Sanatos gustoas,f.bun
anonymous
Sanatos si gustos
anonymous
Foarte simpla reteta,am so Incerc..
anonymous
Asta e pilaf toata ziua. Daca faci ceva cu orez nu e neaparat risotto.
anonymous
Nemai pomenit
anonymous
Reteta de risotto nu este asa.poti spune la aceasta reteta orez cu legume.
Punctează această reţetă