Cui nu-i plac ou?le umplute? Poate c? sunt astfel de persoane dar foarte pu?ine, eu cel pu?in nu ?tiu pe nimeni s? nu-i plac?. De-a lungul vremii s-au inventat tot felul de re?ete de ou? cu diferite umpluturi: cu carne de pui, cu pe?te, cu fructe de mar
ZILELE TRECUTE AM FACUT CIUPERCI UMPLUTE..NU FOARTE DIFERITE DE CELE FACUTE LA GRATAR,DOAR CA ACUM LE-AM FACUT IN CUPTOR ,IAR LANGA AM FACUT OREZ. PENTRU UMPLUTURA AM FOLOSIT : 1 CEAPA CODITELE DE LA CIUPERCI BRANZA FETA ULEI PATRUNJEL VERDE TOCA
Cu singuran?? în orice zon? locui?i exist? un a?a zis magazin "de la col? " sau magazin de cartier, garaj ..etc... ?i în acest magazin cu siguran?? ve?i g?si cornuri simple proaspete în fiecare zi...nu ?tiu de ce , dar a?a este pe la noi... Mama mea f?
Un fel aratos (lauda-ma gura :)) ) si usor de preparat. Sosul de carne este acelasi ca la reteta de lasagna , lipseste doar ardeiul rosu. *O sugestie: cand faceti sos de carne dublati cantitatile si ce nu folositi imediat puneti la congelator, i
Cuiburile astea este un fel de cozonac umplut,dar cum sant umplute cu aceasta dulceata deosebit de dulce, nu mai poti zice ca este cozonac.Deci sa va spun ingredientele: 340 gr faina 000 10 gr germeni de grau 50 gr ulei de masline virgen extra 1 galbe
Din ciclul despre midsommar a venit randul oualelor. In Suedia se mananca acest gen de oua la midsommar si de Craciun. Nu exista, sau nu am gasit eu, reteta universal valabila despre cum se fac oualele astea. Asa ca, vazand in stanga si intreband in dreap
Riesen-Pasta mit Spinat-Ricotta Füllung 350 g paste uriase__________________ 350 g Riesen-Pasta 500 g spanac______________________ 500 g Spinat 250 g ricotta_______________________ 250 g Ricotta 100 g prosciutto cotto,tocat
Pentru aceste cosulete am folosit 6 felii de paine de graham .Am folosit 3 felii cu coaja, iar celorlalte 3 le-am indepartat coaja .Apoi,le-am umezit cu putina apa si le-am asezat in formele de briose unse in prealabil cu ulei sau margarina obtinand astf