Cu singuran?? în orice zon? locui?i exist? un a?a zis magazin "de la col? " sau magazin de cartier, garaj ..etc... ?i în acest magazin cu siguran?? ve?i g?si cornuri simple proaspete în fiecare zi...nu ?tiu de ce , dar a?a este pe la noi...
Mama mea f?cea cele mai bune cornuri umplute , de fapt înc? le mai face ... ?i de fiecare dat?
le mânc?m cu aceea?i poft?... Este cina ideal?...
A?a c? am g?sit ?i cump?rat de la col? ni?te cornuri ...
S? intr?m în detaliu:
5 cornuri
brânz? de vaci
ca?caval ras
salam
?unc?
smântân?
oregano
Nu ?tiu exact gramajele deoarece am f?cut totul dup? ochi , a?a c? nu exist? s? fie vreun ingredient prea mult sau prea pu?in. Face?i totul dup? pofta inimii sau dup? ce g?si?i prin frigider.
In primul rând t?ia?i cornurile în 2 ?i scobi?i afar? tot miezul.
Miezul cornului se pune într-un vas împreun? cu toate ingredientele m?run?ite bine, mai pu?in smântâna.
Ve?i ob?ine un amestec destul de tare. Acum este momentul s? ad?uga?i ?i smântâna , astfel încât s? ob?ine?i o past? suficient de moale pentru a putea fi folosit? la umplerea cornurilor.
Gusta?i amestecul ob?inut ?i ad?uga?i ceea ce vi se pare c? lipse?te.( poate putina ceapa verde sau poate usturoi????).
Este ca atunci când face?i Sandwich-uri calde dar în alt? form?.
Preînc?lzi?i cuptorul la 180 grade.
Cornurile astfel umplute se a?eaz? pe o tav? pentru cuptor în care a-?i întins ni?te hârtie de copt . Pe suprafa?a fiec?rui corn se pun câteva feliu?e de unt , dup? care se dau la cuptor vreo 10 min.
Când sunt gata devin foarte crocante.
Sunt extraordinare, sunt simple de f?cut , nu necesit? mult efort ?i nici cuno?tin?e culinare .
Cina ideal? pentru toata familia !!!!!
Sa ave?i poft? !!!!!!!!