Petitchef

Rețete supă de mazăre - pagina 2

31 rețete
Rețetă Ciorba taraneasca cu carne de pui

Ciorba taraneasca cu carne de pui

(13 voturi), (1) , (11)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 2-3 Copane Pui 2 Cepe 1 Cana Mazare 1 Cana Fasole Verde 1 Cana Varza alba 2 Morcovi 1-2 Ardei grasi 1 Telina si Albitura 1 Dovlecel 2 Cartofi Sare...
Rețetă Ciorba de pui cu zeama de varza murata

Ciorba de pui cu zeama de varza murata

(11 voturi), (2) , (7)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: pulpe de pui,2 sau 4,dupa cum vreti sa fie ciorba de carnoasa. o lingura untura de gaina,sau 100 ml ulei zarzavat o ceapa 200 g mazare congelata...
Rețetă Pui cu ananas si lapte de cocos

Pui cu ananas si lapte de cocos

(1 vot), (3)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 50 g telina taiata felii subtiri 50 g morcov taiat subtire 50 g mazare din conserva un ardel iute verde taiat rondele o ceapa rosie mica taiata...
Rețetă Supa de mazare si cartofi de post

Supa de mazare si cartofi de post

(16 voturi), (1) , (3)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 500 g de mazare boabe 1 ceapa 4 morcovi 2 cartofi 1 legatura patrunjel sare, ulei apa.
Rețetă Ciorba de mazare cu orez

Ciorba de mazare cu orez

Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 200 g mazare congelata 2-3 morcovi 1 radacina patrunjel 1 cana de orez 1 ceapa 2-3 catei de ustutoi 1 cana de bulion 2 linguri ulei sare marar 1l apa
Bouillabaisse – de la mancarea pescarilor, la supa cu renume international

Bouillabaisse – de la mancarea pescarilor, la supa cu renume international

(13 voturi)

Bucataria provensala este renumita datorita “bouillabaisse”, o supa-tocana din pesti de stanca care se mananca cu crutoane de paine frecate cu usturoi si cu un sos de culoare galben-roscata numit rouille. Sosul este intins pe paine, care se serveste pe post de...

Rețetă Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

(5 voturi), (6)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1,300 kg carne de porc cu os 1 morcov mai mare 1 ceapa mare 3 maini de mazare congelata 3 maini de fasole verde congeleta 2 maini de orez 2...
Rețetă CIORBA DE MAZARE GALBENA

CIORBA DE MAZARE GALBENA

(12 voturi), (1)
Mazarea galbena seamana foarte mult la gust cu fasolea boabe uscata. Si se prepara cam dupa acelasi principiu: trebuie lasata la inmoiat cateva ore in apa rece. Contine substante minerale: Ca, K, Na, P si vitamine: A, B1, B2, B3 si C. Dar este us



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează