Ingrediente: 700 g carne de vita si de cateva oase cu maduva doi morcovi o radacina de patrunjel doua cepe un cartof sau doi 100-200 g hrean ras 300-400g...
Ingrediente: 4 cotlete de porc (~150 g/buc) 50 g faina, sare, Sos: 50 g faina, 50 g unt, 200 ml lapte, 50 g hrean, 50 g smantana, o lingurita zeama de lamaie,...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: un fazan - condimente: paprika, oregano, rozmarin, foi de dafin - 1 pahar vin rosu - un cubulet unt - sare, piper - garnitura: cartof natur -...
Ingrediente: Un iepure inima ficatul rinichii lamanii 1 limba de porc 1 inima de porc 1 ceapa mare 300g ciuperci 1 ardei kapia verdeata 4 catei de usturoi 2...
Ingrediente: Pentru 3-4 portii: 1. 450 gr vita (vrabioara de manzat) 2. 210 gr ciuperci feliate, din conserva (conserva nescursa avea 400 gr) 3. 2 cepe mici 4....
Ingrediente: o lipie mica 1 morcov o bucatica de telina 3 linguri de smantana o lingura de mustar o lingura de hrean ras o jumatate de piept de pui la gratar
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: pentru perisoare: 1 kg carne tocata de porc, 300 g orez, o ceapa mare taiata cat mai marunt, un ou, marar, patrunjel, boia dulce, pentru sos:...