Distractia incepe cu o zi inainte, cand pregatim fazanul: il curatam bine bine, il spalam, il stergem cu un prosop curat si il punem la fezandat.
Intai il ungem cu ulei de masline si il condimentam (si in interior si la exterior) cu sare, piper, paprika, oregano, rozmarin peste care turnam un pahar mare de vin rosu.
Dam la frigider si lasam peste noapte. A doua zi intoarcem fazanul pe toate partile si-l mai condimentam daca este cazul. Incingem cuptorul. Intr-o tava punem fazanul si vinul in care a stat, la care adaugam cateva cubulete de unt .
Dam fazanul la cuptor la foc mic pentru aproximativ doua ore.Drept garnitura ales cartofi natur si sos ardelenesc de hrean.
Comentarii:
Pofta buna ...!!!!!!
Delicioasa
SUPER !!!!!
Arata f bine
Excelenta!!!!!!!!!!!
Bine
Excelenta
Sa vedem ce va iesi pofta buna
Superrr buunnn!
Super