Friptura de fazan

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 20 m

Este o friptura delicioasa, mai gustoasa decat cea de pui si mai sanatoasa decat carnea de porc.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare50 min
Gătire30 min
  • Distractia incepe cu o zi inainte, cand pregatim fazanul: il curatam bine bine, il spalam, il stergem cu un prosop curat si il punem la fezandat.
  • Intai il ungem cu ulei de masline si il condimentam (si in interior si la exterior) cu sare, piper, paprika, oregano, rozmarin peste care turnam un pahar mare de vin rosu.
  • Dam la frigider si lasam peste noapte. A doua zi intoarcem fazanul pe toate partile si-l mai condimentam daca este cazul. Incingem cuptorul. Intr-o tava punem fazanul si vinul in care a stat, la care adaugam cateva cubulete de unt .
  • Dam fazanul la cuptor la foc mic pentru aproximativ doua ore.Drept garnitura ales cartofi natur si sos ardelenesc de hrean.
SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

27/10/2013

Pofta buna ...!!!!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/04/2014

Delicioasa

(0) (0) abuz
19/01/2014

SUPER !!!!!

(0) (0) abuz
31/12/2013

Arata f bine

(0) (0) abuz
30/12/2013

Excelenta!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
23/07/2013

Bine

(0) (0) abuz
23/01/2013

Excelenta

(0) (0) abuz
22/01/2013

Sa vedem ce va iesi pofta buna

(0) (0) abuz
17/01/2013

Superrr buunnn!

(0) (0) abuz
27/10/2012

Super

(0) (0) abuz