Ingrediente: 1/2 kg. dovleac 2 cepe 1 catel de usturoi o lingura de unt 100 ml. vin alb 500 ml. supa de legume 250 g. smantana sare, piper 2 morcovi o telina...
Ingrediente: 500 g carne de vitel de preferat vrabioara, 1lingurita vegeta, 1 lingura pesmet, 1 pahar de vin alb, ulei, un praz mare, 1 ceapa rosie, 2 morcovi,...
Ingrediente: 2 pulpe de pui fara piele 1 piept dezosat si fara piele 3 - 4 cartofi o telina potrivita sau jumatate dintr-o telina mare 3 - 4 dovlecei micuti 3...
Inspirata din Andreea's Chinesefood blog Eu fac quiche destul de des, dar aceasta este prima data cand il fac cu somon afumat. Citind postarea Andreei, mi-am zis trebuie si eu sa il incerc si eu. Fac o supa de somon afumat cu praz, combinatie care
Ast?zi este o zi foarte frumoas?. S-ar putea s? fie printre ultimele zile a?a calde în acest an. Parc? am fi la începutul lui septembrie. A?a c? profita?i din plin ie?ind la plimbare prin p?dure sau parc. Asta mi-am propus ?i eu . Pentru azi am s? prepa
mal
Vinetele spalate, le-am taiat rondele, le-am sarat si le-am lasat sa se scurga intr-o strecuratoare. Le-am dat prin faina, ou si pesmet si le-am prajit in baie de ulei.
Pentru crema de branza am folosit branza feta si branza topita cu smantana la tu
Ingrediente:
4 cartofi mari
un praz mare
200 g de branza de vaci
100 g de smantana
1-2 legaturi de marar
2 oua fierte
2 oua crude
50 g unt
2-3 linguri de pesmet
Mod de preparare:
Se cur??? cartofii de coaj?, prazul se taie buc??i mai mici ?i se pun la