Tocana olteneasca

Tocana olteneasca
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 40 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga


Preparare

Preparare40 min
Gătire1 oră
  • Carnea, carnaciorii si prazul se taie bucati si se pun la prajit in ulei. Ardeii si rosiile se toaca marunt . Se adauga la amestecul de carne si se lasa 10 minute. Cartofii se curata, se taie cuburi si se adauga la tocana.
  • Se adauga o cana cu apa , se lasa sa fiarba o jumatate de ora apoi se adauga vinul, se condimenteaza si se mai lasa o jumatate de ora sau mai mult pana cand carnea este bine patrunsa. La final se adauaga verdeata tocata marunt.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+