Ingrediente: un pachet piscoturi (200g) 600 ml iaurt 200 ml smantana 200 ml frisca 200g ciocolata alba 500g capsune (reteta originala spunea zmeura) 20g...
Ingrediente: un pachet mare de piscoturi (48 bucati) 300 ml cafea tare( la 300 ml apa se pun 5 lingurite de cafea) 50 ml lichior Amaretto (sau rom) 500 gr...
Sezonul capsunilor a inceput, iar mirosul imbietor al acestora este mai mult decat ispitor, este un indemn de a le cumpara. Noi va sfatuim sa cumparati fructe si legume de sezon si nu crescute fortat in sere, numai astfel va veti bucura de beneficiile lor. Adaugati...
Ingrediente: un pachet de piscoturi 250 g mascarpone 200 ml de frisca lichida un plic cu crema de vanilie de la renumitul dr Qetker 150 g de zahar 500 gr de...
Ingrediente: un pachet de piscoturi - 250 g mascarpone - 200 ml de frisca lichida - un plic cu crema de vanilie de la renumitul dr Qetker - 150 g de zahar -...
Ingrediente: PENTRU BLAT:piscoturi savoiardi ( cantitatea depinde foarte mult de marimea tavii )1 cutie lapte de cocos ( am gasit la Mega Image) + 200 ml lapte...
Ingrediente: un pachet de piscoturi 2 l smantana dulce 500 g zahar pudra (sau mai putin, in functie de gust) 4 plicuri zahar vanilinat 4 plicuri gelatina o...
Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.
Ingrediente: un pachet mare de piscoturi de sampanie 500 g iaurt 500 ml frisca lichida un pliculet gelatina un pliculet de tort gelee incolor 4 linguri de...
Ingrediente: Pentru blat: 200g piscoturi 100g unt topit si racit(82%grasime) Pentru crema: 750g frisca batuta 250g zhar tos(daca frisca este indulcita folositi...
Ingrediente: Blat: 400 g pișcoturi Sirop : zeama de la un compot de ananas, zeama de la un compot de căpșuni. Crema : 1 plic budinca de vanilie, 500 ml lapte,...
Ingrediente: piscoturi un pachet 500 g frisca 3 buc oua 300 g zahar 10 g gelatina 500 g crema de branza esenta vanilie 500 g capsuni Sirop 300 g zahar 300 ml apa