Ingrediente: 1 cutie compot de ananas rondele 80 g zahar pentru caramelizat 2 linguri apa 3 oua 70 g. zahar 75 g. faina 30 g. unt topit 1 lingurita praf de...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 100 g faina 100f fulgi cocos 100 g zahar tos 200 g unt ALUAT: 4 oua potrivite 250 g zahar 1 pac zahar vaniliat- 200ml smintina 100 ml ulei 1...
Ingrediente: Pentru o tava de aragaz mare, normala, am folosit la blat: o cana (200 ml) de apa, 1/2 cana de ulei, 2 cani de faina, 1/2 cana de zahar, 6 linguri...
Ingrediente: Pentru blat: 180 g unt,180 g zahar,1 plic zahar vanilat,3 oua,180 g faina,1 plic praf de copt,1 lingura unt si faina pentru tava. Pentru umplutura:...
Ingrediente: Pentru blat: 180 g unt 180 g zahar 1 plic zahar vanilat 3 oua 180 g faina 1 plic praf de copt 1 lingura unt si faina pentru tava Pentru umplutura:...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 300 g faina, 200 g unt , 100 g zahar farin, 1 ou si 1 galbenus, 2 g sare, 2 lg. smantana 2-3 picaturi colorant verde crema de vanilie: 3 oua 80 g...
Ingrediente: Foi de tort 3 cesti faina 1 pachet praf de copt 1 / 2 lingurita de sare 2 cesti de zahar 200 g unt sau margarina 2 oua 1 esenta de vanilie 2 cesti...