Bucatile de ananas se vor scurge de zeama (care nu se va arunca) si se vor taia bucati mici.
Intr-o tava se pun cele 10 linguri de zahar si se adauga 5 linguri din compotul de ananas. Se da la cuptor pentru 15 minute (pana se topeste tot zaharul).
Albusele se bat spuma, adaugam zaharul, apoi galbenusurile, 5 linguri de compot de ananas, faina si praful de copt.
Cand scoatem tava din cuptor punem jumatate din bucatile de ananas si jumatate din coca. Dam la cuptor pentru 3 minute. Scoatem tava din cuptor si adaugam celelalte bucati de ananas si restul de coca.
Se mai tine la cuptor inca 25 minute (pana se rumeneste deasupra).
Se taie cand este rece. Se serveste rasturnata (cu ananasul in sus) si cu ciocolata rasa deasupra.
Comentarii:
E foarte buna
Bun
Foarte buna!!!!!
Super
Gustoasa .....mmmmm !
Spune de coca..adica aluatul ca atare,nu cacao !Vezi ca habar nu ai !
Habar nu am ce vrea sa zica ! in reteta nu spune nimic de cacao , si la preparare adauaua ! unde si cat ?
ga cac