Ingrediente: 2,5 kg scrumbie de Dunare 1 l apa 250 ml otet din vin sare grunjoasa -boabe de mustar,boabe de piper,boabe de coriandru ,foi de dafin dupa gust...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 200g Piept de pui dezosat 250 ml Suc de mandarină Un ardei verde mic şi un ardei rosu mediu O ceapă albă mică şi o ceapă roşie mică O jumătate de...
Ingrediente: 500 g carne de vita+porc 150 g paine alba 2 oua 100 g morcov 50 g ceapa 2 catei de usturoi 1/2 leg patrunjel 1/2 leg marar sare ulei ptr prajit...
Ingrediente: 1 bere blonda 500 ml 1 ceapa rosie 1 morcov patrunjel 2-3 catei de usturoi 2 lingurite de boia dulce 2-3 lingurite cu miere naturala 1 ceasca de ulei
Cu totii stim motivele sau cel putin unele dintre ele, pentru care ar trebui sa includem morcovii pe lista legumelor cu multiple beneficii pentru sanatate, insa noi ne-am gandit sa va impartasim si cateva curiozitati sau lucruri amuzante despre aceste radacinoase.