Acasă - Petitchef
Rețete
Fursecuri
Rețete fursecuri cu gem
Rețete fursecuri cu gem 8 rețete
(107 voturi), (11) , (74)
Desert Ușor 20 min 20 min
Ingrediente : 1 galbenus de ou 180 g unt/margarina 100 g zahar pudra1 praf de coptvanilie1 praf de sare 300 g fainagem (zmeura am avut eu)sau nutella
(49 voturi), (8) , (19)
Altele Foarte ușor 40 min 985 kcal
Ingrediente : 1 cana ulei 1 cana zahar 4 oua sare 1 praf de copt nuca de cocos zahar si esenta de vanilie coaja de lamaie si portocala rasa faina
(32 voturi), (2) , (38)
Felul principal Foarte ușor 30 min 15 min
Ingrediente : 400 g faina 250 g zahar 150 g untura de porc 1 ou 1 praf de copt 3 linguri smantana 1 plic zahar vanilat coaja de lamaie razalita
(29 voturi), (6) , (34)
Desert Ușor 2 ore 2 ore
Ingrediente : Un pachet de unt,100 gr zahar praf,1 vanilie,1 praf de copt,33 de gr faina,1 galbenus de ou,3 linguri de smantana.
(23 voturi), (5) , (14)
Desert Foarte ușor 1 h 30 m 15 min
Ingrediente : 600 g faina 400 g unt 200 g zahar 2 galbenusuri un praf de copt un praf de sare zahar pudra gem de orice fel
(275 voturi)
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
(8 voturi), (21)
Altele Foarte ușor 1 oră 15 min
Ingrediente : 600gr faina 400gr unt 200gr zahar 2 galbenusuri un praf de copt un praf de sare zahar pudra (pt pudrat fursecurile) gem de orice fel
(505 voturi), (56) , (87)
Aperitiv Foarte ușor 50 min 30 min
Ingrediente : 1 pachet margarina 1 lingura otet jumatate cana cu apa 2 plicuri zahar vanilinat faina cat cuprinde 1 praf de sare 1 borcan gem (dupa preferinta)...
(20 voturi), (2) , (8)
Altele Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente : 3 oua 1 pahar ulei 1 pahar zahar 1 pliculet praf de copt 1 pliculet zahar vanilat 400-450 g. faina 1 borcan de gem sau dulceata de caise ori gutui...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Abonați-vă