Aceste fursecuri de fapt nu erau de post,contin un galbenus si unt in loc de margarina,eu le-am adaptat la post,in loc de unt am pus margarina si in loc de galbenus am pus un pic de lapte de soia,o mica problema este ca nu isi pastreaza forma cand se coc
mal
Intr-una din zilele trecute(sa tot fie doua saptamani ) m-a sunat o doamna draguta de la Bucuresti sa ma felicite pentru blog...sa-i transmita la multi ani tatalui meu, dar si sa-mi faca o comanda si o propunere totodata.
Comanda s-a rezumat
Fursecuri animate, hi,hi, hi...tot de anul trecut, ca n-am avut blog...amu'am! Ingrediente: * 400 g faina, * 140 g zahar pudra, * 140g nuca macinata, * 2 lgurite de scortisoara, * coaja de lamaie sau portocala, * 300 g unt sau margarina, * 2 oua, * 1 pa
Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa
Am facut astazi aceste bomboane care au fost foarte bune. Am spus ca au fost pentru ca s-au terminat :) . Nu am sa pun cantitati pentru ca depinde de cantitatea care vrei sa o faci si de formele ce le ai . Am sa explic procesul de fabricare care este fo
Reteta pentru Pricomigdale
3 albu?uri, 210 g zah?r tos, 20 ml rom, 200 g nuci sau alune m?cinate, 8?10 pic?turi esen?? de migdale sau un pache?el cu zah?r vanilat
Mod de preparare a Pricomigdalelor
Nucile sau alunele se pun într-o tav?
Reteta pentru Cornete cu cacao
2 ou? mari (60 g bucata), 100 g f?in?, 20 g cacao, 100 g zah?r, 15 ml rom, 40 g unt, 100 g fri?c?.
Albu?urile se bat spum?, cu furculi?a sau cu un tel mic, se adaug? zah?rul tos ?i romul ?i se bat în continuare,
Reteta pentru Baghete cu nuci sau alune
Aluatul: un ou întreg mare (60 g), un g?lbenu?, 280 g nuci sau alune, 280 g zah?r pudr?, o lingur? rom sau zeam? de l?mîie (15 ml).
Glazura: un albu?, 140 g zah?r pudr?, o lingur? zeam? de. l?mîie? un plic