Vitel cu masline, telina si rosii ? reteta montignac

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

1

Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Tocam ceapa si telina marunt, le calim in 2 linguri de ulei, si le punem in vasul crock-ului
  • Calim in restul de ulei carnita, pana se rumeneste usor, o saram (atentie la cat de sarate sunt maslinele, ale mele nu prea au fost) si piperam. O punem si pe dansa in vas
  • Adaugam maslinele. Adaugam rosiile tocate impreuna cu sucul lor, punem si foaia de dafin, mai ajustam de sare, piper, daca e cazul
  • Dam la high pentru 5 ore (timp pe care il dedicam rasfatului propriu si personal )
    Mancam cu mare pofta

Punctează această reţetă

IIepurele.grabit

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: