Vinete chinezesti
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
-
Vinete pane în stil milanez, dar vegetariene - gătite la air fryer
-
Vinete tempura
-
Wok cu tăitei chinezești (legume și proteine de soia texturate)
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Uscat vinetele cu hartie absorbanta, si le-am taiat betigase pus wok-ul la incins, si cand a inceput sa fumege,
- Adaugat putin ulei nu punem mult pt ca vinetele absorb mult ulei, iar mancarea tinde sa devina grea la stomac.
- Prajit vinetele in ulei la foc mare metoda stir-fry, apoi adaugat ghimbirul si usturoiul, mai lasat 2-3 minute, si adaugat sosul si lasat pana s-a legat sosul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
30/05/2015
Produsul cred ca este bun dar reteta lasa de dorit,Parca-i telegrama,nu reteta!Unde mai pui ca ingredientele date nu le folosesti,dar pui ghimbir si usturoi care nu apar in lista de ingrediente!Ce sa mai zic de faptul ca ai uitat pana si de vinete?!Sau e o reteta-ghigitoare?

oli_r2013,
14/03/2013
Nu sunt sigura, dar s-ar putea sa caut demult reteta asta.
De fiecare data cand merg la un restaurant chinezesc iau pui cu vinete si e fenomenal... am sa incerc asta, dar singura problema care o am, nu stiu cantitatile de sos... e vreo sansa sa le spuneti cat se pune?
22/06/2011
Multumesc mult pentru reteta,o cautam demult,mai ramane sa imi procur si o tigaie wok,iar ingredientele sunt usor de gasit.
Multumiri.
C.