Uscat vinetele cu hartie absorbanta, si le-am taiat betigase pus wok-ul la incins, si cand a inceput sa fumege,
Adaugat putin ulei nu punem mult pt ca vinetele absorb mult ulei, iar mancarea tinde sa devina grea la stomac.
Prajit vinetele in ulei la foc mare metoda stir-fry, apoi adaugat ghimbirul si usturoiul, mai lasat 2-3 minute, si adaugat sosul si lasat pana s-a legat sosul.
Produsul cred ca este bun dar reteta lasa de dorit,Parca-i telegrama,nu reteta!Unde mai pui ca ingredientele date nu le folosesti,dar pui ghimbir si usturoi care nu apar in lista de ingrediente!Ce sa mai zic de faptul ca ai uitat pana si de vinete?!Sau e o reteta-ghigitoare?
Nu sunt sigura, dar s-ar putea sa caut demult reteta asta. De fiecare data cand merg la un restaurant chinezesc iau pui cu vinete si e fenomenal... am sa incerc asta, dar singura problema care o am, nu stiu cantitatile de sos... e vreo sansa sa le spuneti cat se pune?
Comentarii:
Produsul cred ca este bun dar reteta lasa de dorit,Parca-i telegrama,nu reteta!Unde mai pui ca ingredientele date nu le folosesti,dar pui ghimbir si usturoi care nu apar in lista de ingrediente!Ce sa mai zic de faptul ca ai uitat pana si de vinete?!Sau e o reteta-ghigitoare?
Mi se pare ca ar avea prea mult usturoi taiat cubulete mici si daca aiurea
Nu sunt sigura, dar s-ar putea sa caut demult reteta asta.
De fiecare data cand merg la un restaurant chinezesc iau pui cu vinete si e fenomenal... am sa incerc asta, dar singura problema care o am, nu stiu cantitatile de sos... e vreo sansa sa le spuneti cat se pune?
Bestiale!
Multumesc mult pentru reteta,o cautam demult,mai ramane sa imi procur si o tigaie wok,iar ingredientele sunt usor de gasit.
Multumiri.
C.