Varza calita cu rosii si kaiser

VARZA CALITA CU ROSII SI KAISER
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min
121 Kcal

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Varza cu bacon


Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Kaiserul se taie feliute. Se caleste in ulei. Dupa ce s-a rumenit bine kaiserul se pune varza murata. Calirea dureaza ceva timp pentru ca nu se pune deloc apa.
  • Se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda. Dureaza cam 30-40 minute, pana varza devine maronie.
  • Se adauga vreo 3 linguri de rosii cuburi din conserva, piper si busuioc uscat sau proaspat.
  • Daca folositi rosii proaspete, acestea trebuie decojite si taiate marunt. Se mai lasa la calit aprox.2-3 minute ca sa se imbine aromele.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 121Kcal
  • Carbo: 7.5g
  • Grăsimi: 8.1g
  • Grăsimi sat.: 1.1g
  • Proteine: 3.5g
  • Fibre: 2.2g
  • Zahăr: 5.9g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (169g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

30/08/2013

Mmmmm bunn

(0) (0) abuz



+