Varza calita cu rosii si kaiser

Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Kaiserul se taie feliute. Se caleste in ulei. Dupa ce s-a rumenit bine kaiserul se pune varza murata. Calirea dureaza ceva timp pentru ca nu se pune deloc apa.
- Se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda. Dureaza cam 30-40 minute, pana varza devine maronie.
- Se adauga vreo 3 linguri de rosii cuburi din conserva, piper si busuioc uscat sau proaspat.
- Daca folositi rosii proaspete, acestea trebuie decojite si taiate marunt. Se mai lasa la calit aprox.2-3 minute ca sa se imbine aromele.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 121Kcal
- Carbo: 7.5g
- Grăsimi: 8.1g
- Grăsimi sat.: 1.1g
- Proteine: 3.5g
- Fibre: 2.2g
- Zahăr: 5.9g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (169g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Mmmmm bunn