Mai intai se toaca varza. Dupa ce ai terminat de tocat varza, intr-o cratita mare se caleste afumatura in putin ulei.
Dupa ce carnea s-a perpelit putin pe toate partile, incepi sa adaugi varza putin cate putin, pana o pui pe toata. Se adauga putin cate putin ca sa se caleasc bine .
Pe masura ce adaugi varza in oala mai pui si apa, ulei si sos de rosii. Pentru o varza si jumatate, eu am pus: o cana de apa, 1/2 de cana de ulei si o cutie de sos de rosii., 400 ml.
Cand toata varza a capatat o culoare rosiatica si este un pic moale, se pune cratita in cuptor la foc mediu si se lasa aproximativ o ora, pana este gata .
Lasat-o in cuptor o ora si 10 minute si din cand in cand, cam la 20 de minute, scoteam cratita ca sa mai intorc varza.
Comentarii:
Excelenta reteta varza calita
O bunatate brava
Yammy
Asa o fac si eu, tare buna este!
Multumim si poftiti la masa!!!
Arata bestial! Ma duce cu gandul la mama mea care e super departe de mine. O Sao o fac si eu cu sigura at!
Ce bine arata