Intr-o cratita incingem cele 3 linguri de ulei.Dupa care adaugam ceapa tocata marunt,si morcovi rondele.prajim impreuna foarte bine pina ceapa devine putin sticloasa.
Adaugat sare,piper si ceva condimente naturale.adaugam pieptul de pui,si prajim pe o parte si pe alta,pina cind carnea se albeste putin.dupa circa 5 minute.
Adaugam 1 litru de supa de pui,si lasam totul la fiert circa 30 minute. desfacem cele 2 linguri de faina in 1/2 cana lapte rece,si o adaugam la tocanita de pui.
Lasam totul la fiert circa 5 minute.Stingem focul,si-o papam cu mamaliga,sau cartofi pure.
Comentarii (13):
Arata bine! Am sa incerc aceasta reteta (y)
Asa o fac si eu si este super gustoasa
Ft bun
Este delicios
Superrrrr
Mise pare del;icios
Foarte buna.
Speciala
Este o reteta usuara si buna am sa o prepar azi :)
Minunat