Tocanita de pui cu mamaliguta

Tocanita de pui cu mamaliguta
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare40 min
Gătire10 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Dumitru, 27/07/2023

Foarte bine, doar ca as pune mai multa ceapa si as scoate morcovul.

(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 14/11/2022

E mancarica, nu prea e "tocanita"! Tocanita cere mai multa ceapa, cere si un ardei gras, mai cere si un cartof, plus putina pasta de tomate sau o rosie, acolo, si musai sa fie mai scazuta nu cu atata apa cata ai pus acolo. Tocanita se face la foc mic cu putina apa, eventual doar cu sucul lasat de carne si de legume si se mai pica din cand in cand cate putina apa ca sa nu se prinda de fundul cratitei, in niciun caz 3-4 pahare de apa!

(1) (0) abuz
szokeflorica, 14/11/2022

O idee minunata!

(0) (0) abuz
11/03/2017

Asa mai merge .Preparate originale din bucataria romaneasca.Fara denumiri sofisticate ca se sperie lumea

(0) (0) abuz
21/01/2014

Super cool!

(0) (0) abuz
24/10/2012

Super!

(0) (0) abuz



+