Tocanita de porc

Tocanita de porc
Felul principal
6 porții
Ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire45 min
  • Se taie carnea in bucati potrivite si se pun la calit in putin ulei.
  • Cand sunt putin rumenite se adauga morcovul taiat rondele si ceapa.Se lasa pe foc cateva minute,dupa care punem boiaua ,piperul si foile de dafin.Adaugam cartofii cuburi.
  • Completam cu apa pana acopera cartofii si se lasa la fiert la foc moderat cam 30 minute. Este bine sa nu se amestece foarte des sa nu se zdrobeasca cartofii si morcovii.
  • La sfarsit se adauga mazarea si vegeta si se ma lasa 10 minute.Se gusta de sare si se opreste focul.
  • Acest preparat nu trebuie sa fie foarte uscat,este bine sa avem lichid in cratita ,dar asta nu inseamna sa arate a ciorba !
Carte de bucate on-lineCarte de bucate on-line

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
26/01/2014

F.gustoasa

(0) (0) abuz
02/12/2013

Vreau s-o incerc.

(0) (0) abuz
01/07/2013

Bunaaaa!!!

(0) (0) abuz
22/01/2013

Delicioasa si satioasa

(0) (0) abuz
11/12/2012

Miam ceva de vis o mancare simpla si usor de facut dupa mine zi de zi as manca

(0) (0) abuz
28/08/2012

Guddddddd

(0) (0) abuz
11/02/2012

O reteta cu vegeta nu poate fi de calitate. Vegeta inseamna chimicale, nu mai exista condimente naturale?

(0) (0) abuz
10/02/2012

Puteti pune si mazare si ardei, oricum iese ceva comestibil

(0) (0) abuz
10/02/2012

Tocanita,cu mazare si morcovi?seamana mai mult a coirba;oricum ar fi preperata nu are de ce sa nu fie buna la gust,nu?

(0) (0) abuz
09/02/2012

C'est bon

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3