Se taie carnea in bucati potrivite si se pun la calit in putin ulei.
Cand sunt putin rumenite se adauga morcovul taiat rondele si ceapa.Se lasa pe foc cateva minute,dupa care punem boiaua ,piperul si foile de dafin.Adaugam cartofii cuburi.
Completam cu apa pana acopera cartofii si se lasa la fiert la foc moderat cam 30 minute. Este bine sa nu se amestece foarte des sa nu se zdrobeasca cartofii si morcovii.
La sfarsit se adauga mazarea si vegeta si se ma lasa 10 minute.Se gusta de sare si se opreste focul.
Acest preparat nu trebuie sa fie foarte uscat,este bine sa avem lichid in cratita ,dar asta nu inseamna sa arate a ciorba !
Comentarii (23):
F.gustoasa
Vreau s-o incerc.
Bunaaaa!!!
Delicioasa si satioasa
Miam ceva de vis o mancare simpla si usor de facut dupa mine zi de zi as manca
Guddddddd
O reteta cu vegeta nu poate fi de calitate. Vegeta inseamna chimicale, nu mai exista condimente naturale?
Puteti pune si mazare si ardei, oricum iese ceva comestibil
Tocanita,cu mazare si morcovi?seamana mai mult a coirba;oricum ar fi preperata nu are de ce sa nu fie buna la gust,nu?
C'est bon