Tocanita de porc

Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire45 min
- Se taie carnea in bucati potrivite si se pun la calit in putin ulei.
- Cand sunt putin rumenite se adauga morcovul taiat rondele si ceapa.Se lasa pe foc cateva minute,dupa care punem boiaua ,piperul si foile de dafin.Adaugam cartofii cuburi.
- Completam cu apa pana acopera cartofii si se lasa la fiert la foc moderat cam 30 minute. Este bine sa nu se amestece foarte des sa nu se zdrobeasca cartofii si morcovii.
- La sfarsit se adauga mazarea si vegeta si se ma lasa 10 minute.Se gusta de sare si se opreste focul.
- Acest preparat nu trebuie sa fie foarte uscat,este bine sa avem lichid in cratita ,dar asta nu inseamna sa arate a ciorba !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
11/12/2012
Miam ceva de vis o mancare simpla si usor de facut dupa mine zi de zi as manca
11/02/2012
O reteta cu vegeta nu poate fi de calitate. Vegeta inseamna chimicale, nu mai exista condimente naturale?
10/02/2012
Tocanita,cu mazare si morcovi?seamana mai mult a coirba;oricum ar fi preperata nu are de ce sa nu fie buna la gust,nu?