Tocanita de ciuperci pleurotus
Este o mancare de post buna si hranitoare.
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata marunt. Calim ceapa cateva minute la foc mic pana devine sticloasa, adaugam boiaua si imediat ciupercile spalate si taiate bucati, se adauga putina apa(foarte putina deoarece ciupercile mai lasa apa), punem usturoiul taiat marunt.
- Fierbem 15 minute la foc potrivit, adaugam vegeta, potrivim de sare. Se adauga patrunjel verde tocat dupa ce se stinge focul. Se serveste cu mamaliguta fierbinte si muratura.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

florica_p2015
FOARTE BUNĂ
am gătit această rețetă
mariana
Cand se adauga piperul?Cantitatea de piper -1 lingurita-este mare pentru aceasta cantitate de ciuperci.In rest,a iesit bine si mai ales repede.Acum am gatit prima data pleurotus si au iesit bune,gustoase..
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioasa
am gătit această rețetă
anonymous
Am gatit aceasta reteta, este EXCELENTA, dar am adus anumite modificari. Am pus si rondele de dovlecel, am adaugat boya iute langa cea dulce si, f important, am pus boabe de soya puse la inmuiat cu 24 de ore inainte. A iesit FANTASTIC
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte gustoasa,eu nu am folosit vegeta si tot a iesit buna :)
am gătit această rețetă
anonymous
Bun, bun!
am gătit această rețetă

sorin_s2015
Cel care "interzice "vegeta,sa nu mai hotarasca ce-i bun sau rau .Sa nu foloseasca el !

alex_l2014
F gustoasa...
anonymous
F.aspectuos, gustos, sănătos! mulțumim.
anonymous
Usor de gatit si gustuoasa
Punctează această reţetă