Intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata marunt. Calim ceapa cateva minute la foc mic pana devine sticloasa, adaugam boiaua si imediat ciupercile spalate si taiate bucati, se adauga putina apa(foarte putina deoarece ciupercile mai lasa apa), punem usturoiul taiat marunt. Fierbem 15 minute la foc potrivit, adaugam vegeta, potrivim de sare. Se adauga patrunjel verde tocat dupa ce se stinge focul. Se serveste cu mamaliguta fierbinte si muratura. Este o mancare de post buna si hranitoare.
Super! mi-a iesit usor picanta pentru ca am pus boia iute, dar are un gust special. sunt plina. am mancat de proba cu paine, dar diseara fac si mamaliguta pentru al meu si scoatem si muraturile pe masa. este o reteta super usor de preparat!
Comentarii (73):
F buna bravooooooooooooooooooooooooooooooooo
Nu cred ca prezinta siguranta unei mancxari bune. Autoarea nu cunoaste limba romana: "Intrun cratit" "adaugam boiaua" "si muratura"
Bună mâncare de ciuperci, este ușor de preparat și foarte repede.
In loc de vegeta se poate adauga delikat sau sare,este reteta clasica si foarte buna!
Super! mi-a iesit usor picanta pentru ca am pus boia iute, dar are un gust special. sunt plina. am mancat de proba cu paine, dar diseara fac si mamaliguta pentru al meu si scoatem si muraturile pe masa.
este o reteta super usor de preparat!
Delicioasa..............
Bun
Excelenta!
Good
F. buna. Si eu gatesc aceasta reteta, de post!!!