Tocanita de cartofi cu macris

TOCANITA DE CARTOFI CU MACRIS
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Ceapa si kaiserul se calesc in putin ulei. Se adauga vreo 2-3 linguri de legume si se continua calirea in ulei vreo 5 minute.
  • Se pun cartofii curatati si taiati dupa preferinte. Se acopera cu apa calda, se sareaza si pipereaza si se lasa sa fiarba.
  • Din cand in cand se mai adauga apa calda, deoarece scade.
  • Dupa ce cartofii sunt fierti, se pun frunze de macris, spalate bine inainte.
  • Gustati ca sa vedeti daca este destul de acrisor, daca nu, mai puneti macris. Nu trebuie sa fiarba mult pentru ca este foarte crud.
  • Cand serviti tocanita, se mai poate pune macris sau smantana.
RRamonalaza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: