Tocanita cu legume

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se taie vanata cubulete, dupa ce am spalat-o bine inainte. Bucatelele le punem intr-o strecuratoare si presaram o lingura de sare fina peste, amestecand usor.
- Dupa 30 minute stoarcem cubuletele de vanata bine de zeama. Intre timp tocam marunt morcovul si ceapa.
- Rosiile se dau pe razatoarea mica, eliminand coaja. Dovlecelul se taie bucatele mici. Se pune la incins uleiul, calim morcovul si ceapa la foc mare, amestecand incontinuu.
- Adaugam vanata, amestecam bine, iar cand se rumeneste adaugam si dovlecelul.
- Cand s-au rumenit toate, adaugam rosiile, amestecam, reducem focul si mai lasam 10 minute. Condimentam cu sare, piper si busuioc.
- Servim fierbinte, dar si rece este la fel de buna.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă