Tacos samosas

votează acum
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Te pregatesti sa te uiti la „Netflix” si sa te relaxezi?! Avem reteta perfecta pe care sa ti-o oferim: tacos samosas! Realizate cu tortilla, acestea vor fi mai moi decat samosele clasice, dar vor fi la fel de generos umplute. Se mananca cu pofta insotite de un sos picant ;-)

Ingrediente

16

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Tacos samosas - Preparare etapa 1Spalati si taiati ceapa rosie si ardeiul rosu in bucati mici. Turnati un strop de ulei de masline intr-o tigaie incinsa. Rumeniti ceapa rosie.
  • Tacos samosas - Preparare etapa 2Adaugati ardeiul si caliti. Se adauga apoi carnea tocata, sare si piper si se rumeneste 2-3 minute la foc mediu.
  • Tacos samosas - Preparare etapa 3La final, se toarna sosul de rosii si se lasa sa se reduca aproximativ zece minute, amestecand din cand in cand. Se da deoparte..
  • Tacos samosas - Preparare etapa 4Taiati tortilla in jumatate. Asezati semicercul in fata dvs. cu partea rotunda in sus. Apoi puneti o lingura mare din compozitia mai sus realizata, pe partea dreapta a tortillei.
  • Tacos samosas - Preparare etapa 5Indoiti marginea rotunjita spre interior. Apoi pliati coltul din dreapta jos, in sus, spre stanga. Indoiti triunghiul in jos spre stanga.
  • Tacos samosas - Preparare etapa 6Sigilati samosas-urile introducand marginea stanga a tortillei in interior.
  • Tacos samosas - Preparare etapa 7Pune samosas-urile la rumenit pe un grill sau gratar. Luati-le cand sunt aurii. Noi le-am lasat timp de 1 minut. Depinde de puterea aparatului dvs.
  • Tacos samosas - Preparare etapa 8Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Putem schimba umplutura tacos-urilor?
Absolut. Puteti face o garnitura vegetariana inlocuind carnea tocata cu linte.
De asemenea, puteti face o garnitura cu fructe de mare precum crevetii.
Nu ezitati sa testati si cu alta carne precum puiul.
Adaugati branza pentru samosas-uri foarte fragede si delicioase.
Orice este posibil... Asa ca distrati-va!

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: