Tacos samosas vegetariene
Nu stiti ce sa faceti cu resturile de tortilla de grau? Impaturiti-le in triunghiuri pentru a forma samosas ;-) O reteta perfecta de aperitiv, care sa fie savurata cu degetele si servita cu un sos picant, de exemplu! Aici va oferim o garnitura vegetariana facuta cu porumb, fasole rosie si branza feta. Depinde de dvs. sa adaptati aceasta reteta la infinit in functie de gusturile si dorintele dvs ;-)
Ingrediente
12
Preparare
Preparare15 min
Gătire1 min
Scurgeti bine porumbul, fasolea si feta. Amestecati totul cu sucul de lamaie.
Taiati tortilla in jumatate. Asezati semicercul cu partea rotunda in sus. Puneti o lingura mare de umplutura in partea dreapta a tortillei.
Indoiti usor marginea rotunda spre interior. Apoi, pliati coltul din dreapta spre stanga, plasandu-l peste marginea pe care tocmai ati pliat-o.
Apoi indoiti coltul din dreapta sus, in jos spre stanga. Introduceti marginea stanga a tortillei in samosa pentru a o sigila.
Asezati samoasele facute pe un gratar. Tineti-le pana cand se rumenesc. Timpul va depinde de gratarul dvs. Noi le-am lasat 1 minut.
Gata!
Observații
Putem inlocui umplutura de tacos?
Puteti sa va umpleti tacourile cu orice doriti! Nu ezitati sa adaugati avocado, omleta, alte legume ... orice este posibil!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!