A prajit ceapa taiata fin, in putin ulei. A stins cu bulionul preparat din rosii proaspete.A freacat 2 linguri rase de faina cu apa rece si am adugat in supa.A pus si restul de apa si o legatura de frunze de telina,pe care le scot la final. A sarat si a lasat sa dea un clocot.
Pentru paste,am amestecat 1 ou cu 100 g faina si o lingurita de ulei. A framantat un aluat elastic si destul de tare,pe care l-a intins cu facaletul.
Ar fi trebuit sa citesc ziarul prin foaie.Inca nu a reusit. L-a infainat,impaturat si taiat fasii si apoi rombulete.
Cred ca bunica zambeste din cer.Rombuletele mele nici nu miros pe langa ale eiµ. Dar important e ca le-am facut si mi-a luat greata. De acum urmeaza sa ma specializez. A fiert rombuletele in apa cu sare vreo 5 minute.Le-a strecurat si le-a pus in supa.
Procedeul asta se practica pentru a nu tulbura supa. Supa mea nu e limpede fiind facuta cu faina,dar nu a vrut sa se ingroase prea tare. A mai dat un clocot,am stins focul si le-a lasat sa se imprieteneasca cu mediul.
Sunt multumita de rezultat.Cand serviti puneti alaturi smantana .
Comentarii:
Cred ca este buna si cu orez...