Supa de rosii ca la cluj

Felul principal
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • A prajit ceapa taiata fin, in putin ulei. A stins cu bulionul preparat din rosii proaspete.A freacat 2 linguri rase de faina cu apa rece si am adugat in supa.A pus si restul de apa si o legatura de frunze de telina,pe care le scot la final. A sarat si a lasat sa dea un clocot.
  • Pentru paste,am amestecat 1 ou cu 100 g faina si o lingurita de ulei. A framantat un aluat elastic si destul de tare,pe care l-a intins cu facaletul.
  • Ar fi trebuit sa citesc ziarul prin foaie.Inca nu a reusit. L-a infainat,impaturat si taiat fasii si apoi rombulete.
  • Cred ca bunica zambeste din cer.Rombuletele mele nici nu miros pe langa ale eiµ. Dar important e ca le-am facut si mi-a luat greata. De acum urmeaza sa ma specializez. A fiert rombuletele in apa cu sare vreo 5 minute.Le-a strecurat si le-a pus in supa.
  • Procedeul asta se practica pentru a nu tulbura supa. Supa mea nu e limpede fiind facuta cu faina,dar nu a vrut sa se ingroase prea tare. A mai dat un clocot,am stins focul si le-a lasat sa se imprieteneasca cu mediul.
  • Sunt multumita de rezultat.Cand serviti puneti alaturi smantana .

Punctează această reţetă

piscotelPiscotel

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Nicolae

Nicolae

Cred ca este buna si cu orez...

abuz