Legumele se spala, se curata si se taie in 4 (ca pt supa de carne), le asezam intr-o oala, peste punem pieptul de pui fara piele, o lingura de boia, sare, eu am pus si niste boabe de piper si un catel de usturoi, delicat si apa cat sa acopere continutul ... se lasa la fiert la foc potrivit pana se fierb legumele si carnea.
Intre timp taiem castravetii murati rondele, pregatim si lamaia care o taiem rondele si tocam patrunjelul verde marunt.
Cand carnea si legumele sunt moi se mai pune apa (calduta) peste si se fierbe inca o data . cand a dat in clocot se ia de pe foc.
Se strecoara supa ca si la supa de carne . legumele se taie cuburi,eu am folosit doar morcovii dar voi puteti pune si restul legumelor, carnea se taie fasii supa se amesteca cu frisca lichida incet putin cate putin pana incorporam toata frisca in supa, adaugam castravetii murati si taiati rondele, legumele, carnea si tarhonul se pune la fiert pana da in clocot.
Cand da in clocot se stinge se serveste cald cu rondele de lamaie si patrunjel verde tocat marunt.