Intr-o oala prajim carnea, kaizerul, morcovul ras la care adaugam jumatate de lingura de vegeta... prajim pt 2-3 minute.apoi adaugam ceapa, telina si morcovul intregi se adauga apa, sa acopere legumele.
Dupa ce fierb legumele se scot afara dupa ce carnea s-a fiert si supa clocoteste, se adauga cartofii si se mai lasa un sfert de ora apoi in intr-un castron se amesteca 2 polonice de supa si smantana, apoi se adauga peste supa lasati sa mai dea in clocot o data, de doua ori
Se ia de pe foc si se adauga 2-3 catei usturoi razuiti fin, verdeata, se potriveste de sare si piper si se pune un capac deasupra pt cateva minute.
Daca fac o cantitate mai mare de supa, aleg sa nu pun usturoi in toata compozitia ci dau fiecaruia sa-si puna individual, mai ales ca usturoiul schimba gustul pt a doua zi!
Adulutza,mamă,asta-i ciorbică în toată regula,dragă,nu supă ! Arată bine,dar nu e supă... Poate că nici nu contează cum se cheamă...Sa facă bine la pupilele gustative şi la burtică,nu !!!??? Asta e important !!!
Comentarii:
Am sa fac si eu gred ca este gustoasa
Vegeta???
Adulutza,mamă,asta-i ciorbică în toată regula,dragă,nu supă ! Arată bine,dar nu e supă...
Poate că nici nu contează cum se cheamă...Sa facă bine la pupilele gustative şi la burtică,nu !!!???
Asta e important !!!
Este deosebita si gustoasa ...
Excelentttttttttttttttttttt