Suberec cu carne

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Somon marinat


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Acum procedeul este acelasi.Luam cate o bila mica de aluat,o intindem in foaie subtire,o taiem cu un capac pt a fi perfect rotunda si punem compozitie(aprox o lingura,nu prea multa sa nu se rupa foaia).O intindem pe jumatate,iar cealalta jumatate o tragem peste.Apasamm marginile cu degetul sau cu furculita.
  • Le prajim in ulei incins,le lasam sa se scurga pe un servet,apoi le tinem acoperite pana la servire pt a se inmnuia si a nu se intari.Merg de minune alaturi de un pahar cu iaurt.Sper ca convins sa le incercati!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

16/01/2014

Cu carne de porc nu poate iesi decat o porcarie. Specialitate turceasca facuta cu carne de porc n-am mai auzit! Cam neobrazata atitudinea ta!

(0) (0) abuz
12/05/2012

Nu conteaza aspectul,conteaza sa fie gustoase.

(0) (0) abuz
19/11/2011

Foarte buna

(0) (0) abuz



+