Suberec
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Sarmale din kale (la cuptor)
-
Chiftele cu miez de mozzarella
-
Hachis parmentier - varianta usoara
-
Placinta hamburger
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- 1 praf de copt stins in otet,1 cana de apa, sare si cat cuprinde faina se face un aluat potrivit, care se va impartii in 8 bucati.Fiecare se va intinde cu facaletul.
- Se va aseza cateva linguri din compozitia de carne.
- Se prajesc in ulei incins pe ambele parti ,la foc mic.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
16/01/2014
Cu carne de porc la suberec nu putea sa iasa decat o porcarie! Nerusinarea ta e nemarginita. Carne de porc la un preparat specific turcesc, pfui!
am gătit această rețetă