Suberec

Altele
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • 1 praf de copt stins in otet,1 cana de apa, sare si cat cuprinde faina se face un aluat potrivit, care se va impartii in 8 bucati.Fiecare se va intinde cu facaletul.
  • Se va aseza cateva linguri din compozitia de carne.
  • Se prajesc in ulei incins pe ambele parti ,la foc mic.
IIonela2682

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Cu carne de porc la suberec nu putea sa iasa decat o porcarie! Nerusinarea ta e nemarginita. Carne de porc la un preparat specific turcesc, pfui!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bune fac si eu azi

abuz

anonymous

Super, eu sunt din constanta, dar e super reteta.

abuz

anonymous

Am mancat cu carne de vita si oaie.sunt super!

abuz

anonymous

E foart`e buna

abuz

anonymous

Este buna ca si eu o fac de ani de zile...

abuz

anonymous

Ok.

abuz

anonymous

Reteta neterminata!

abuz

anonymous

C'est parfait.

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz
  • pagina 1 / 2