Splina de porc la grill (gratar)

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Splinele se spala si se portioneaza dupa caz .Bucatile de splina se cresteaza usor la suprafata ,se tin 5 - 10 minute intr-un vas in care turnam putina apa si o lingura de otet ,dupa care se clatesc ,se sterg bine ,se ung cu putin ulei sau cu unt , se sareaza ,se condimenteaza dupa gust si se aseaza pe gratarul uns in prealabil cu unt sau ulei, la grill si se frig pe ambele parti.
  • Splina este foarte sanatoasa si gustoasa daca este preparata in sange sau medium Se poate servi cu mujdei de usturoi sau alaturi de garnitura si salata preferata.
VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

27/06/2014

O NOUTATE,,,,CRED CA AM S-O INCERC, SPER SA FIE BUNA. MULTUMESC PTR. IDEE.

(0) (0) abuz
17/01/2014

Imi sunt de mare folos aceste retete

(0) (0) abuz
06/11/2013

Un deliciu!

(0) (0) abuz
02/10/2013

Excelent ! merge si la Dukan !

(0) (0) abuz