Soufflé de brocoli, conopida si dovlecei

Soufflé de brocoli, conopida si dovlecei
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Pentru sos (2):

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Se spala legumele, se desface conopida si broccoli buchetele, dovleceii se taie felii. Se opareste conopida si broccoli in apa cu sare apoi se lasa la scurs.
  • Pentru sosul de baza:
    se topeste untul, se adauga faina si laptele. Se fierbe sosul 3 min. Se inchide focul si se adauga frisca lichida, jumatate din parmezan, smantana si condimentele .
  • Se adauga tot sosul un pic racit in castronul in care se bat spuma galbenusurile, in prealabil. Se incalzeste cuptorul la 180 grade.
  • Se unge o forma cu unt, se presara putin pesmet si se pun in ea straturi de legume si sos.
  • Se presara deasupra sosul ramas parmezan sau branza rasa sau mozzarella. Se da la cuptor 35-40 minute. Se serveste cu sos de rosii.
CCassandra17

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Pentru a fi un produs final mai sanatos,nu folosesc prea multe grasimi,nici faina,si nu le tin in cuptoratat de mult timp

am gătit această rețetă
abuz