Soufflé de brocoli, conopida si dovlecei

Ingrediente
6
Pentru sos (2):
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se spala legumele, se desface conopida si broccoli buchetele, dovleceii se taie felii. Se opareste conopida si broccoli in apa cu sare apoi se lasa la scurs.
- Pentru sosul de baza:
se topeste untul, se adauga faina si laptele. Se fierbe sosul 3 min. Se inchide focul si se adauga frisca lichida, jumatate din parmezan, smantana si condimentele . - Se adauga tot sosul un pic racit in castronul in care se bat spuma galbenusurile, in prealabil. Se incalzeste cuptorul la 180 grade.
- Se unge o forma cu unt, se presara putin pesmet si se pun in ea straturi de legume si sos.
- Se presara deasupra sosul ramas parmezan sau branza rasa sau mozzarella. Se da la cuptor 35-40 minute. Se serveste cu sos de rosii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Pentru a fi un produs final mai sanatos,nu folosesc prea multe grasimi,nici faina,si nu le tin in cuptoratat de mult timp
am gătit această rețetă