Souffle de branza cu porumb

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • A separat albusurile de galbenusuri. Albusurile le-a batut spuma tare,tare impreuna cu praful de copt. Galbenusurile le-a frecat cu uleiul si sarea.
  • Mararul l-a tocat marunt. A scurs porumbul. Intr-un vas mare a pus albusurile peste care a turnat galbenusurile, smantana si branza.
  • A amestecat usor, usor, iar la final a adaugat porumbul si mararul si a omogenizat. A uns vasele cu unt, a presarat putin malai si am pus compozitia.
  • A introdus in cuptorul preincalzit, la 180 grade pentru 10 minute.
  • Dupa cele 10 minute. a ridicat temperatura cuptorului la 200 grade si am lasat pana s-a rumenit frumos.

Punctează această reţetă

gaby_dGaby_d

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

n-i--

Nu stie sa faca acest preparat, a vazut la altcineva, povesteste cum a vazut ca face, dar mai face o greseala pe care nu o vede; se lauda ca a facut si ea ceva: "A uns vasele cu unt, a presarat putin malai si am pus compozitia." Invata sa scrii, dupa ce verifici tu, intai o reteta, nu mai da vina pe altii!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pentru "Souffle" exista cuvantul romanesc sufleu, de ce va frantuziti atat? Iar reteta scrisa partial la persoana a III-a e cel putin ridicola!

abuz