Souffle de branza cu porumb
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- A separat albusurile de galbenusuri. Albusurile le-a batut spuma tare,tare impreuna cu praful de copt. Galbenusurile le-a frecat cu uleiul si sarea.
- Mararul l-a tocat marunt. A scurs porumbul. Intr-un vas mare a pus albusurile peste care a turnat galbenusurile, smantana si branza.
- A amestecat usor, usor, iar la final a adaugat porumbul si mararul si a omogenizat. A uns vasele cu unt, a presarat putin malai si am pus compozitia.
- A introdus in cuptorul preincalzit, la 180 grade pentru 10 minute.
- Dupa cele 10 minute. a ridicat temperatura cuptorului la 200 grade si am lasat pana s-a rumenit frumos.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
N
n-i--
Nu stie sa faca acest preparat, a vazut la altcineva, povesteste cum a vazut ca face, dar mai face o greseala pe care nu o vede; se lauda ca a facut si ea ceva: "A uns vasele cu unt, a presarat putin malai si am pus compozitia." Invata sa scrii, dupa ce verifici tu, intai o reteta, nu mai da vina pe altii!
am gătit această rețetă
anonymous
Pentru "Souffle" exista cuvantul romanesc sufleu, de ce va frantuziti atat? Iar reteta scrisa partial la persoana a III-a e cel putin ridicola!
Punctează această reţetă