Un antreu de clasa mare - o reteta de foie gras soufflé! Cu efort minim obtineti un rezultat delicat si gustos. Datorita retetei noastre explicate pas cu pas, aceste sufleuri de casa nu vor mai avea secrete ;-)
Topiti untul intr-o cratita. Apoi adaugati faina dintr-o data si amestecati.
Adaugati laptele putin cate putin, amestecand bine pana cand obtineti o crema fina. Luati de pe foc si adaugati sare, piper si putin din amestecul de 4 condimente.
Adaugati 2 galbenusuri si amestecati bine.
Taiati calupul de foie gras in bucati grosiere si adaugati-le la amestec. Amestecati bine. Trebuie sa ramana cateva bucati de foie gras neamestecate.
Bateti spuma cele 2 alburi si adaugati-le usor la amesteca, fara a le zdrobi. Se toarna totul in ramekins unse cu unt.
Coaceti 15 minute la 200°C. La sfarsitul gatitului, lasati usa cuptorului deschisa timp de 5 minute, astfel incat sufleurile sa nu scada prea repede.