Soufflé de foie gras

Antreuri
Foarte ușor
35 min

Un antreu de clasa mare - o reteta de foie gras soufflé! Cu efort minim obtineti un rezultat delicat si gustos. Datorita retetei noastre explicate pas cu pas, aceste sufleuri de casa nu vor mai avea secrete ;-)

Ingrediente

4

Materiale

  • 4 ramequins

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Soufflé de foie gras - Preparare etapa 1Topiti untul intr-o cratita. Apoi adaugati faina dintr-o data si amestecati.
  • Soufflé de foie gras - Preparare etapa 2Adaugati laptele putin cate putin, amestecand bine pana cand obtineti o crema fina. Luati de pe foc si adaugati sare, piper si putin din amestecul de 4 condimente.
  • Soufflé de foie gras - Preparare etapa 3Adaugati 2 galbenusuri si amestecati bine.
  • Soufflé de foie gras - Preparare etapa 4Taiati calupul de foie gras in bucati grosiere si adaugati-le la amestec. Amestecati bine. Trebuie sa ramana cateva bucati de foie gras neamestecate.
  • Soufflé de foie gras - Preparare etapa 5Bateti spuma cele 2 alburi si adaugati-le usor la amesteca, fara a le zdrobi. Se toarna totul in ramekins unse cu unt.
  • Soufflé de foie gras - Preparare etapa 6Coaceti 15 minute la 200°C. La sfarsitul gatitului, lasati usa cuptorului deschisa timp de 5 minute, astfel incat sufleurile sa nu scada prea repede.
  • Soufflé de foie gras - Preparare etapa 7Gata!

Punctează această reţetă

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: