Sote de carne de porc

Felul principal
Ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire40 min
  • Carnea se taie in bucati mai mici, se sareaza foarte putin, se pune la prajit in uleiul incins. Cand carnea incepe sa se coloreze, se adauga ceapa taiata marunt si se inabusa impreuna in tigaia acoperita cu un capac. Intre timp se adauga din cand in cand cate putina apa calda si se amesteca. Cand sa calit ceapa, se adauga usturoiul pisat si ardeiul taiat julien, bulionul, foarte putina sare, piper si boiaua. Se stinge cu vin si putina apa, se pune capacul si se lasa pana ce scade. Serviti cu garnitura dorita, noi am servit cu piure de cartofi! Pofta buna!

Punctează această reţetă

zilahi adelaZilahi adela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

elena.bica

Delicios

abuz

anonymous

Gustoasa,buna

abuz
nina46

nina46

Cea mai buna mancare, iar-lg- inseamna lingura !

abuz

Sabi_2014

Ce e 1 lg bulion? Ceilalti macar citit reteta?

abuz

anonymous

Daca adaugi si niste carnati care au fost in prealabil putin prajiti in tava si taiati bucatele, devine o mancare de 5 stele...

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Merge f bine cu pilaf de orez

abuz

anonymous

Super reteta,bravo!

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Nu este ceva spectaculos , dar este ok pt. un pranz !

abuz