Sote de carne de porc
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire40 min
- Carnea se taie in bucati mai mici, se sareaza foarte putin, se pune la prajit in uleiul incins. Cand carnea incepe sa se coloreze, se adauga ceapa taiata marunt si se inabusa impreuna in tigaia acoperita cu un capac. Intre timp se adauga din cand in cand cate putina apa calda si se amesteca. Cand sa calit ceapa, se adauga usturoiul pisat si ardeiul taiat julien, bulionul, foarte putina sare, piper si boiaua. Se stinge cu vin si putina apa, se pune capacul si se lasa pana ce scade. Serviti cu garnitura dorita, noi am servit cu piure de cartofi! Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E
elena.bica
Delicios
anonymous
Gustoasa,buna

nina46
Cea mai buna mancare, iar-lg- inseamna lingura !
S
Sabi_2014
Ce e 1 lg bulion? Ceilalti macar citit reteta?
anonymous
Daca adaugi si niste carnati care au fost in prealabil putin prajiti in tava si taiati bucatele, devine o mancare de 5 stele...
anonymous
Excelenta
anonymous
Merge f bine cu pilaf de orez
anonymous
Super reteta,bravo!
anonymous
Ok
anonymous
Nu este ceva spectaculos , dar este ok pt. un pranz !
Punctează această reţetă