Carnea se taie in bucati mai mici, se sareaza foarte putin, se pune la prajit in uleiul incins. Cand carnea incepe sa se coloreze, se adauga ceapa taiata marunt si se inabusa impreuna in tigaia acoperita cu un capac. Intre timp se adauga din cand in cand cate putina apa calda si se amesteca. Cand sa calit ceapa, se adauga usturoiul pisat si ardeiul taiat julien, bulionul, foarte putina sare, piper si boiaua. Se stinge cu vin si putina apa, se pune capacul si se lasa pana ce scade. Serviti cu garnitura dorita, noi am servit cu piure de cartofi! Pofta buna!
Comentarii:
Delicios
Gustoasa,buna
Cea mai buna mancare, iar-lg- inseamna lingura !
Ce e 1 lg bulion? Ceilalti macar citit reteta?
Daca adaugi si niste carnati care au fost in prealabil putin prajiti in tava si taiati bucatele, devine o mancare de 5 stele...
Excelenta
Merge f bine cu pilaf de orez
Super reteta,bravo!
Ok
Nu este ceva spectaculos , dar este ok pt. un pranz !