Sote de carne de porc

Felul principal
4 porții
Ușor
50 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Linte cu pulpa de porc


Preparare

Preparare10 min
Gătire40 min
  • Carnea se taie in bucati mai mici, se sareaza foarte putin, se pune la prajit in uleiul incins. Cand carnea incepe sa se coloreze, se adauga ceapa taiata marunt si se inabusa impreuna in tigaia acoperita cu un capac. Intre timp se adauga din cand in cand cate putina apa calda si se amesteca. Cand sa calit ceapa, se adauga usturoiul pisat si ardeiul taiat julien, bulionul, foarte putina sare, piper si boiaua. Se stinge cu vin si putina apa, se pune capacul si se lasa pana ce scade. Serviti cu garnitura dorita, noi am servit cu piure de cartofi! Pofta buna!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

elena.bica, 17/10/2014

Delicios

(0) (0) abuz
15/10/2014

Gustoasa,buna

(0) (0) abuz
nina46
nina46, 15/10/2014

Cea mai buna mancare, iar-lg- inseamna lingura !

(0) (0) abuz
Sabi_2014, 15/10/2014

Ce e 1 lg bulion? Ceilalti macar citit reteta?

(0) (0) abuz
15/10/2014

Daca adaugi si niste carnati care au fost in prealabil putin prajiti in tava si taiati bucatele, devine o mancare de 5 stele...

(0) (0) abuz
15/02/2014

Excelenta

(0) (0) abuz
08/11/2012

Merge f bine cu pilaf de orez

(0) (0) abuz
30/08/2011

Super reteta,bravo!

(0) (0) abuz
26/08/2011

Ok

(0) (0) abuz
26/08/2011

Nu este ceva spectaculos , dar este ok pt. un pranz !

(0) (0) abuz



+