Petitchef

Sote de carne de porc

Felul principal
4 porții
10 min
40 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea se taie in bucati mai mici, se sareaza foarte putin, se pune la prajit in uleiul incins. Cand carnea incepe sa se coloreze, se adauga ceapa taiata marunt si se inabusa impreuna in tigaia acoperita cu un capac. Intre timp se adauga din cand in cand cate putina apa calda si se amesteca. Cand sa calit ceapa, se adauga usturoiul pisat si ardeiul taiat julien, bulionul, foarte putina sare, piper si boiaua. Se stinge cu vin si putina apa, se pune capacul si se lasa pana ce scade. Serviti cu garnitura dorita, noi am servit cu piure de cartofi! Pofta buna!


Poze

Sote de carne de porc
Sote de carne de porc - poza 2
Sote de carne de porc - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

elena.bica, 17/10/2014

Delicios

(0) (0) Abuz
15/10/2014

Gustoasa,buna

(0) (0) Abuz
nina46
nina46, 15/10/2014

Cea mai buna mancare, iar-lg- inseamna lingura !

(0) (0) Abuz
Sabi_2014, 15/10/2014

Ce e 1 lg bulion? Ceilalti macar citit reteta?

(0) (0) Abuz
15/10/2014

Daca adaugi si niste carnati care au fost in prealabil putin prajiti in tava si taiati bucatele, devine o mancare de 5 stele...

(0) (0) Abuz
15/02/2014

Excelenta

(0) (0) Abuz
08/11/2012

Merge f bine cu pilaf de orez

(0) (0) Abuz
30/08/2011

Super reteta,bravo!

(0) (0) Abuz
26/08/2011

Ok

(0) (0) Abuz
26/08/2011

Nu este ceva spectaculos , dar este ok pt. un pranz !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează