Saramura de pui
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Pui tandoori petitchef
Preparare
Preparare30 min
Gătire35 min
- Spalam carnea de pui ,o crestam putin si o condimentam cu sare, piper, condimente pentru carne de pui. O asezam apoi in gril si o lasam sa se rumeneasca, intorcand-o din cand in cand.
- Intre timp pregatim saramura. Intr-un vas punem o cana cu apa apoi. Usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat rondele, cateva boabe de piper, sare,
vegeta, patrunjel tocat si putina boia iute. Punem amestecul pe foc si-l lasam sa fiarba 5-6 minute, pana se elibereaza toate aromele. - Cand carnea este gata o bagam si pe ea in vasul cu saramura si mai dam 2-3 clocote, doar cat sa se patrunda putin. Servim copanelele cu mamaliguta calda si stropite din belsug cu saramura.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: