Saramura de pui

Saramura de pui
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Pui tandoori petitchef


Preparare

Preparare30 min
Gătire35 min
  • Spalam carnea de pui ,o crestam putin si o condimentam cu sare, piper, condimente pentru carne de pui. O asezam apoi in gril si o lasam sa se rumeneasca, intorcand-o din cand in cand.
  • Intre timp pregatim saramura. Intr-un vas punem o cana cu apa apoi. Usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat rondele, cateva boabe de piper, sare,
    vegeta, patrunjel tocat si putina boia iute. Punem amestecul pe foc si-l lasam sa fiarba 5-6 minute, pana se elibereaza toate aromele.
  • Cand carnea este gata o bagam si pe ea in vasul cu saramura si mai dam 2-3 clocote, doar cat sa se patrunda putin. Servim copanelele cu mamaliguta calda si stropite din belsug cu saramura.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

DIANA30
DIANA30, 17/06/2010

Excelent si usor de preparat !

(0) (0) abuz
mena29
mena29, 17/06/2010

.

(0) (0) abuz
kun.marika, 15/06/2010

Trebuie sa fie delicioasa si carnea fiind facuta pe gratar,este si sanatoasa.Bravo!Nota10!

(0) (0) abuz



+