Tonul se scurge bine de zeama, la fel si boabele de porumb. Castravetii murati se taie cubulete mici si se storc bine in pumn de zeama.
Din galbenusuri si ulei facem o maioneza groasa. Este prima data cand fac maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud. Pana acum faceam doar din galbenusuri crude cu un pic de mustar.
In varianta asta insa trebuie sa recunosc ca imi place mai tare De asemenea este prima data cand fac maioneza cu ajutorul unei furculite in locul lingurii de lemn . Maioneza a iesit perfecta !
Intr-un bol amestecam totul si potrivim de sare si piper. Si gata! Usor, nu dat fata "comerciala" cu ajutorul unei forme de inimioara pentru turta dulce, un pic umezita cu apa. asezat forma pe farfurie si in interiorul ei indesat bine compozitia cu ton. Apoi ridicat usor forma, compozitia capatand astfel forma de inimioara.Se poate servi ca atare sau intinsa pe painica neagra.
Comentarii:
Super
E buna
Este minunata...