Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si grana padano
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se incinge o tigaie tip gratar la foc potrivit.Se aseaza caisele in tigaie si se prajesc cateva minute pana cand s-au rumenit uosr.
- Intr-un vas, se pun frunzele de ruccola.Se adauga caisele prajite apoi feliate gros.Se amesteca usor.Se stropeste totul cu 1 lingura ulei de masline si 1 lingurita miere.Se amesteca si se rastoarna intr-o farfurie de servire.
- Se aseaza deasupra feliile de prosciutto.Se amesteca usor iar in final se presara salata cu samburii de pin, 1 lingura ulei de masline ramas si Grana Padano.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
V
vladutza2005
Super
anonymous
Paiiii....in titlu scrie piersici...si in reteta sunt caise...
Punctează această reţetă