Salata de oua

Felul principal
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

1

Preparare

Preparare5 min
Gătire10 min
  • Preparare: ouale le decojim si le taiem cubulete sau feliute, cum doriti voi. Le aruncam intr-un bol. Tocam si ceapa verde, mai mare, si patrunjel si marar cat de mult.
  • Separat amestecam putin ulei de masline cu otet si sare. Sosul astel obtinut il turnam peste salata.Amestecam de cateva ori si gata salata noastra.
    O servim cu mare pofta!

Punctează această reţetă

IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

E super si fara otet daca se face maioneza cu foarte putin mustar

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este foarte buna!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Aceasta salata a facut-o si mama mea , o pregatesc si eu destul de des.In loc de otet pun mustar de buna calitate si mai adaug piper macinat.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O fac si eu cu mare placere!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Puteti inlocui otetul cu suc de lamaie

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Si eu fac salata din ouale ramase de pa Pasti dar eu mai adaug ridichi taiate feliute subtiri si o acresc cu lamaie, mi se pare mai sanatoasa lamaia decat otetul chiar daca este de mere.

abuz

mcab

Este buna si o fac asa cum imi place . Tu , care iti place sa fii ACIDA ai grija , dauneaza grav sanatatii .....

abuz

anonymous

Asta e salata de marar si patrunjel pentru ca ele predomina, nu ouale!
Ai acrit cu otet, nu cu zeama de lamaie; parca era salata, nu ciorba!

abuz

anonymous

Vom ... gusta si vom vedea..... :D

abuz
  • pagina 1 / 2