Preparare: ouale le decojim si le taiem cubulete sau feliute, cum doriti voi. Le aruncam intr-un bol. Tocam si ceapa verde, mai mare, si patrunjel si marar cat de mult.
Separat amestecam putin ulei de masline cu otet si sare. Sosul astel obtinut il turnam peste salata.Amestecam de cateva ori si gata salata noastra. O servim cu mare pofta!
Si eu fac salata din ouale ramase de pa Pasti dar eu mai adaug ridichi taiate feliute subtiri si o acresc cu lamaie, mi se pare mai sanatoasa lamaia decat otetul chiar daca este de mere.
Comentarii (14):
E super si fara otet daca se face maioneza cu foarte putin mustar
Este foarte buna!!!!!
Buna
Aceasta salata a facut-o si mama mea , o pregatesc si eu destul de des.In loc de otet pun mustar de buna calitate si mai adaug piper macinat.
O fac si eu cu mare placere!
Puteti inlocui otetul cu suc de lamaie
Si eu fac salata din ouale ramase de pa Pasti dar eu mai adaug ridichi taiate feliute subtiri si o acresc cu lamaie, mi se pare mai sanatoasa lamaia decat otetul chiar daca este de mere.
Este buna si o fac asa cum imi place . Tu , care iti place sa fii ACIDA ai grija , dauneaza grav sanatatii .....
Asta e salata de marar si patrunjel pentru ca ele predomina, nu ouale!
Ai acrit cu otet, nu cu zeama de lamaie; parca era salata, nu ciorba!
Vom ... gusta si vom vedea..... :D