Quiche! Este foarte simplu de facut, punem ceea ce vrem :-D
Aici am decis sa combinam ardeii cu chorizo. Vreti si voi sa gustati? Va lasam mai jos detaliile acestei retete. Intre timp, vom pregati salata care va insoti acest fel.
Taiati ceapa galbena si caliti-o cateva minute intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline.
Se spala, se curata de seminte si se taie ardeii in cuburi, apoi sotati-i cateva minute in tigaia cu ceapa. Acoperiti si gatiti la foc mic timp de aproximativ 15 minute, amestecand regulat.
Intr-un castron, combinati ouale, smantana lichida si pasta de rosii. Tapetati o tava cu aluatul foietaj si preincalziti cuptorul la 180° C.
Imediat ce amestecul de ardei si ceapa este gatit, adaugati-l la tarta. Taiati 3/4 din chorizo in bucati si adaugati-l in compozitia de mai sus. Taiati sfertul ramas in felii si dati-l deoparte.
Intepati aluatul si turnati compozitia in el. Aranjati feliile de chorizo deasupra (sfertul dat deoparte). Coaceti timp de 35 de minute la 180° C.