Quiche cu ansoa,mozzarella,ardei si rosii
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Intindem aluatul intr-o tava de tarte,il intepam cu furculita si il dam la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 10 minute.Taiem ardeii feliute cat mai fine,pe care ii sotam 1-2 linguri ulei.La urma presaram sare si piper.Taiem rosiile feliute iar mozarella cubulete.Batem un un ou cu 100 ml lapte.
- Scoatem tava din cuptor si presaram deasupra putin gris sau pesmet daca avem,va absorbi din lichid.Punem deasupra ardeii sotati,mozarella,feliile de rosii,maslinele taiate feliute si filè-urile de ansoa.Peste toate acestea plimbam oul batut cu lapte si putina sare si piper.
- Dam la cuptor din nou,la aceeasi temperatura,inca 30-40 minute.Este de o bunatate greu de descris.E foarte important sa fie servita calduta sau chiar rece.Veti observa diferenta,daca mai ramane.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Lear
Dupa ce dai prima data blatul la cuptorul incins (10 minute) si a doua oara 30-40 de minute tot la 200 (!) de grade, mai scoti din cuptor quiche sau pesmet?
anonymous
Arata excelent. e foarte buna . o iubesc!