Purcel cu sos de struguri
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Tarta cu smochine si struguri
-
Struguri cu proseco
-
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
-
Chiftelute ikea cu sos
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Carnea se taie felii gorase de vreo 2 cm, se sareaza si se condimenteaza. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea timp de 3-4 minute pe fiecare parte. Se scoate si se infasoara in folie de aluminiu, dupa care se da la cuptor pana pregatim sosul.
- Boabele de struguri se taie in jumatate si eventual se golesc de samburi. Sosul care a ramas in tigaie de la carne se stinge cu vin. Se adauga supa, batonul de scortisoara si cuisoarele si se lasa sa fiarba sosul la foc moale cam 10 minute.
- Se scot batonul de scortisoara si cuisoarele, se potriveste de sare, piper si zahar si se adauga strugurii. Se lasa sa mai fiarba 2 minute.Untul se amesteca cu faina, se adauga peste sos si se lasa sa dea in fiert.
- Se scoate si carnea de la cuptor si se serveste cu piure de cartofi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!